Fanoušek se na Twitteru opřel do Bouchardové. Ta reagovala zablokováním

- Jan Havlovic

Eugenie Bouchardová opět rozvířila vody na sociální síti. Bývalá světová pětka se dostala na Twitteru do konfliktu s jedním uživatelem komentujícím pod fotkou kanadské tenistky. Bouchardová na kritický komentář reagovala rezolutně. „Pane, vás si zablokuju,“ napsala pětadvacetiletá Kanaďanka.

Eugenie Bouchardová patří v tenisovém světě ke špičkám alespoň co se týče sociálních sítích. Pětadvacetiletá Kanaďanka se Instagramu a Twitteru začala aktivně věnovat až v posledních letech. A podle uvadajících tenisových výsledků to vypadá, že virtuální svět má na hru Bouchardové negativní vliv.

Právě na to upozorňoval i jeden z komentujících na Twitteru pod fotkou bývalé světové pětky. „Je ohromující, jak nízko jsem klesla v žebříčku – aha, alespoň mám ještě kariéru v marketingovém světě,“ narážel kriticky uživatel Michael Parent na marketingové aktivity pohledné Kanaďanky, která uvažuje i o dráze modelky.

Bouchardovou kritický komentář poměrně naštval a reagovala rezolutně. „Pane, vás si zablokuju,“ napsala Kanaďanka. Od fanoušků se dočkala pozitivních i negativních reakcí.

Finalistka Wimbledonu z roku 2014 se po nevýrazných výkonech na turnajích v Indian Wells a Miami, kde skončila shodně hned po prvním zápase, rozhodla přerušit sezonu.