Sestini Hlaváčková bavila v televizní show! Co dělala, když dostala v zápase kanára?

- Jan Havlovic

Andrea Sestini Hlaváčková přijala pozvání do sportovní talkshow TIKI-TAKA na kanálu O2 TV Sport, kde se plzeňská tenistka, která nedávno přerušila aktivní kariéru kvůli těhotenství, rozpovídala o zajímavých tématech. Třeba i o tom, co ona sama dělala, když dostala kanára. „Většinou jsem šla na záchod,“ smála se Sestini Hlaváčková, která přidala i jednu kuriózní historku.

Dostat v tenisovém zápase kanára není pro hráče vůbec nic příjemného. Své zkušenosti s tím má také Andrea Sestini Hlaváčková. „Když se to stalo, tak jsem šla většinou na záchod,“ vyprávěla bývalá třetí tenistka deblového žebříčku v talkshow TIKI-TAKA na kanále O2 TV Sport.

„Tenistka potřebuje v tu chvíli přerušit nepříznuvou sérii a třeba si i promluvit sama se sebou,“ líčí Sestini Hlaváčková dění při tenisovém zápase.

Plzeňská tenistka přiblížila divákům i jedno speciální pravidlo, které mezi tenisovými fanoušky možná není příliš známé. „To, co se obyčejně na záchodě dělá, se během té pauzy dělat musí. Je to pravidlo, chodí s námi rozhodčí a musí se minimálně spláchnout,“ smála se dvaatřicetiletá tenistka, která přidala i jednu kuriózní historku.

„Němka Sabine Lisická takhle málem dostala před lety na US Open pokutu. Rozhodčí totiž nahlásila, že ta hráčka nejspíš na záchodě nebyla,“ vyprávěla Sestini Hlaváčková.

„Od té doby vím, že minimálně spláchnout musím,“ dodala závěrem tenistka, která před dvěma měsíci oznámila přerušení aktivní tenisové kariéry kvůli těhotenství.