Blíží se návrat? Del Potro dal fanouškům naději vzkazem na sociální sítí

- Jan Havlovic

Věčný smolař Juan Martín Del Potro se možná brzy ukáže znovu na tenisových dvorcích! Léčba zraněného kolene probíhá dle posledních zpráv ideálně a bývalá světová trojka vyhlíží návrat do tréninku. „Doktor Cotorra je s průběhem léčby spokojený,“ napsal Del Potro v krátkém prohlášení na sociální síti.

Juan Martín Del Potro se koncem února vrátil na tenisové dvorce na turnaji v Delray Beach, ale obratem se vrátil znovu na marodku. Tentokrát zastavilo třicetiletého Argentince zraněné koleno, kvůli kterému musel vynechat prestižní turnaje v Indian Wells a v Miami.

Nyní to vypadá, že by se Del Potro mohl vrátit brzy do tréninku. „Tento týden jsem absolvoval v Barceloně sérii vyšetření u doktora Ángela Cotorra. Po prozkoumání výsledků mi poradil, abych pokračoval v léčbě a rehabilitaci,“ prozradil argentinský tenista detaily kontrolního vyšetření.

„Doktor Cotorra je spokojený s tím, jak léčba probíhá. Brzo bych se mohl vrátit zpět do tréninku,“ dodal Del Potro fanouškům naději na brzký návrat na tenisové dvorce.

Vítěz US Open z roku 2009 je mezi tenisty i fanoušky velmi oblíbený a na sociální síti obdržel stovky povzbuzujících zpráv. „Děkuji za vaše milé vzkazy,“ dodal závěrem Del Potro v krátkém prohlášení na Twitteru.