Tak jsi modelka, nebo tenistka? Bouchardová komentář vulgárně smetla

- Tomáš Macák

Jde o tenisovou hvězdu z Kanady, která však poslední dobou září mnohem více před objektivy fotoaparátů v ateliérech, než na kurtech. Eugenie Bouchardová je již pověstná častým zvěčňováním se a přidáváním těchto fotografií na sociální sítě. Jednoho z jejích sledujících na Instagramu zajímalo, jestli se už čtyřiadvacetiletá blondýna nevěnuje spíš jiné profesi, než hraní bílého sportu. Dostal ráznou odpověď.

Množící se fotografie z prostředí mimo kurt mu nedaly. Jeden z tenisových fanoušků, který sleduje Eugenie Bouchardovou prostřednictvím sítě Instagram, potřeboval vědět, v čem se nyní Kanaďanka realizuje více. Jsi tenistka, nebo modelka? Koho z nich tady vlastně sleduji?“

Uživatel se jménem juancitone dostal jasnou a údernou odpověď. Obě,“ zaznělo ze strany Bouchardové. Rozruch způsobila tím, že její reakce obnášla ještě vulgární anglické slovo "bitch". 

Se „stíráním“ instagramových fanoušků má wimbledonská finalistka z roku 2014 již zkušenosti.

Naposledy se Eugenie Bouchardová představila v Indian Wells, kde skončila v prvním kole na Belgičance Kirsten Flipkensové. Celkově v aktuální sezóně odehrála 12 utkání, v nichž dokázala urvat vítězství v polovině případů.