Indian Wells čeká hvězdný miniturnaj! Populární tiebreakové drama bude mít špičkové obsazení

- Jan Vojkůvka

Šestý ročník populárního turnaje Tie Break Tens, který se bude konat v americkém Indian Wells už 5. března, se dočkal potvrzení dalších velkých jmen. Eisenhower Cupu, což je oficiální název turnaje, se zúčastní i grandslamoví šampioni Marin Čilič a Stan Wawrinka.

Čilič s Wawrinkou doplnili už tak nabité startovní pole, ve kterém figuruje sedmnáctinásobný grandslamový vítěz Rafael Nadal, Kanaďan Milos Raonic, Francouz Gael Monfils a Rakušan Dominic Thiem.

Pořadatelé turnaje navíc stále tají dvě jména, která se mezi startující ještě podívají. Je možné, že šanci by mohl dostat například Tomáš Berdych, který vyhrál Tie Break Tens minulý rok v australském Melbourne, když porazil postupně Nicka Kyrgiose, Milose Raonice a ve finále Rafaela Nadala.

Turnaj se hraje KO systémem, vítěz tak bude muset zdolat hned tři soupeře. Zápasy budou probíhat formátem supertiebreaku do 10 bodů. Kromě zábavy půjde ale také o velké peníze - pro startující je připraveno prize money ve výši 250 000 amerických dolarů.