Rozzlobený Nadal. Už se mě na to neptejte, sepsul novináře

- Jan Vojkůvka

Rafael Nadal patří k tenistům, kteří si svůj soukromý život drží, pokud možno, co nejdál od toho profesionálního. Nijak ho tedy nepotěšilo, že na veřejnost prosákly informace o jeho plánované svatbě s dlouholetou přítelkyní Marií Franciscou Perellovou.

S novinkou se vytasil španělský deník Hola, který informoval o dlouho plánované tajné svatbě Nadala a jeho partnerky Marii po 14 letech vztahu. K obřadu by mělo dojít během podzimu na Mallorce.

Kolem Nadala se, pochopitelně, strhla pořádná smršť od novinářů z celého světa, kteří se snaží vyzjistit více podrobností. Z toho nemá Španěl vůbec žádnou radost, stejně jako z faktu, že byly informace o plánované svatbě vůbec zveřejněny.

„Nehodlám se o tom dál bavit, vážně dost mě to obtěžuje,“ uvedl pro deník Diario De Mallorca.

„Nikdy jsem o ničem takovém mluvit nechtěl a ani teď to dělat nebudu. Chcete se mě zeptat na svatbu, že? Chápu, že je to vaše práce, ale nic vám k tomu říkat nebudu,“ odsekl před dotírajícím novinářem a podle informací se urychleně vrátil do svého domu v Porto Cristo.

Bývalá světová jednička a finalista letošního Australian Open se v současnosti připravuje na turnaj v Mexiku, kde se představí v rámci přípravy na turnaje Masters ve Spojených státech.