Fanoušek se opřel do Bouchardové na Instagramu. Ta ho obratem setřela

- Jan Vojkůvka

Snažit se ponížit či zesměšnit kanadskou tenistku Genie Bouchardovou se nevyplácí. Své o tom ví uživatel Instagramu s přezdívkou „classic_14“, jenž se pokusil pod příspěvkem tenisové celebrity Bouchardovou znemožnit, ale hrubě se mu to nevyplatilo.

„Spolu se svými fanoušky máme speciální spojení,“ napsala Bouchardová, jež zveřejnila na svém Instagramu fotografii jednoho z fanoušků, který si na její zápas přinesl ceduli s žádostí, aby mu Kanaďanka odpověděla na soukromou zprávu. „Dnes večer si svou poštu zkontroluju,“ dopsala Bouchardová.

Tohoto příspěvku využil uživatel s přezdívkou „classic_14“, který dozajista doufal, že jeho komentář se stane hitem internetu. Nakonec se ale stal jen prostředkem k tomu, aby se zviditelnila sama Bouchardová.

„Fanoušek“ tenistce napsal: „Už dál, proboha, nehraj tenis. Ponižuješ celou Kanadu.“

Ač jeho zpráva získala pár tzv. „lajků“, dostala se především pod palbu kritiky. A nedala se ani Bouchardová, která obratem svého „příznivce“ zpražila. „Říká člověk, co postuje jen věci o McDonaldu,“ napsala Kanaďanka, za což sklidila nejen několik desítek tisíc oněch „lajků“, ale především slova chvály, jak si s internetovým „trollem“ poradila.

Bouchardová na Australian Open vypadla ve druhém kole, když nad její síly byla superfavoritka Serena Williamsová (2:6, 2:6). V této sezoně ale začala velmi slušně a v Aucklandu dokázala postoupit do čtvrtfinále.