Nový outfit, nový začátek? Berdych dorazil do Melbourne jako "rebel"

- Jan Havlovic

Tomáš Berdych je již v Melbourne. Třiatřicetiletá česká jednička v úterý poprvé trénovala v místě konání úvodního grandslamu sezony – Australian Open, kde obhajuje loňskou čtvrtfinálovou účast. Hned na úvodním tréninku Berdych upoutal pozornost fanoušků rebelským tričkem od italské značky Hydrogen.

Český "rebel" upoutal pozornost fotografů i fanoušků hned při svém úvodním tréninku v Melbourne. Berdych zaujal netradičním outfitem, který tvořil černý šátek a bílé tričko, to bylo vyzdobeno nejrůznějšími nápisy. 

Za vším stojí italská značka Hydrogen, se kterou Tomáš Berdych podepsal před novou sezonou smlouvu. Originální outfit sklidil mezi fanoušky třiatřicetiletého tenisty převážně slova chvály. Jiní zase hledali na fotce možnou podobu s Berdychovo krajanem Jiřím Veselým.

Česká jednička dorazila do Melbourne ve velké pohodě. V minulém týdnu zazářila na turnaji v katarském Dauhá, kde došla do finále. O titul Berdycha připravil až jeho finálový soupeř Španěl Roberto Bautista.

Pro bývalou světovou čtyřku byly výkony v Dauhá velkým povzbuzením do další práce. Na blížícím se Australian Open, kde se Berdych představí v hlavní soutěži popatnácté v řadě, bude český tenista obhajovat body za loňskou čtvrtfinálovou účast.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

First hit in Melbourne sun ?? @australianopen #ausopen

Příspěvek sdílený Tomas Berdych (@tomasberdych),Led 8, 2019 v 12:25 PST