Ve středu startuje předprodej vstupenek na FC a DC v Ostravě

- Jan Havlovic

Ve středu 12. prosince ve 12 hodin odstartuje v síti Tickerportal předprodej vstupenek na první kola Davisova poháru a Fed Cupu, které se uskuteční na začátku února 2019 v Ostravar Aréně v Ostravě. Ceny vstupenek startují u duelu Davis Cupu na 350 Kč, u Fed Cupu poté stojí nejlevnější lístek 400 Kč.

V ostravské Ostrava Aréně se nejprve představí český daviscupový tým, který v rámci prvního kola nového hracího modelu vyzve Nizozemsko. Hrát se bude v pátek a sobotu 1. a 2. února.

„Díky vítězství v podzimní baráži máme možnost bojovat ve Světové skupině o postup mezi 16 nejlepších celků světa. Ve Vítkovicích se nám v minulosti dařilo, sehráli jsme zde velké zápasy ve fantastické atmosféře, a tak věřím, že i s pomocí diváků se nám v novém modelu povede postoupit hned napoprvé do finálových bojů,“ řekl kapitán českého daviscupového týmu Jaroslav Navrátil.

Ceny jednodenních vstupenek a permanentek na zápas Davisova poháru v Ostravě, které můžete koupit ZDE:

  kategorie 1   kategorie 2
sobota  CZK 400 CZK 350
neděle  CZK 400 CZK 350
permanentka   CZK 690 CZK 590


O týden později se v Ostravar Aréně představí také úřadující fedcupové šampionky, které vyzvou Rumunsko. Hrát se bude v sobotu 9. února od 12:45 (úvodní dvouhry) a v neděli 10. února od 12:00 (dvě dvouhry a závěrečná čtyřhra).

„Čeká nás hned v prvním kole silný tým, za který může nastoupit i světová jednička Simona Halepová. Ale i bez ní mají Rumunky dalších 5 hráček ve stovce. Věřím, že proti nim nastoupíme se silným týmem a že holky přijedou ve výborné formě z Australian Open,“ uvedl Petr Pála, kapitán českého fedcupového týmu.

Ceny na fedcupové klání jsou obdobné jako u zápasu Davisova poháru. Vstupenky máte možnost koupit ZDE.

  kategorie 1   kategorie 2
sobota CZK 450 CZK 400
neděle CZK 500 CZK 450
permanentka   CZK 790 CZK 690


„Čeká nás unikátní akce, při které se během 10 dnů představí na jednom místě oba reprezentační celky. Nepamatuji nic podobného v tenise a nejde o nic obvyklého ani v jiných sportech,“ vyzdvihuje výjimečnost těchto dvou akcí Miroslav Černošek, majitel agentury Česká sportovní, která utkání Davis Cupu a Fed Cupu organizačně a marketingově zajišťuje.

„Fanoušci budou mít skvělou příležitost vidět doma v akci naše nejlepší tenistky a tenisty. Výstava stříbrného poháru pro úřadující vítězky Fed Cupu bude poděkováním fanouškům z regionu, kteří nám vždy vytvořili fantastické prostředí. Ceny vstupenek byly stanoveny tak, aby byly dostupné pro všechny a aby ani návštěva obou akcí nezatížila rodinné rozpočty. Vstupenky tak mohou být skvělým vánočním dárkem pro milovníky sportu,“ dodal Černošek.