Murray boduje na sociálních sítích. V komentářích setřel Kyrgiose

- Jan Havlovic

Andy Murray patří mezi skupinku tenistů, která si libuje v sociálních sítích. Bývalá světová jednička je aktivní zejména na Instagramu a Twitteru a umí být i pořádně upřímná. Naposledy to schytal Australan Nick Kyrgios, který se v nadsázce pustil do Fernanda Verdasca, tréninkového parťáka Murrayho.

Brit Andy Murray je v těchto dnech na Floridě, kde finišuje s přípravou na novou sezonu. Murray trénuje v tenisovém areálu na Key Biscayne v Miami i se Španělem Fernandem Verdascem, se kterým si udělal po tréninku společnou fotografii a zveřejnil ji na Instagramu.

S komentářem rychle přispěchal vtipálek Nick Kyrgios. „Myslel jsem, že budeš schopen trénovat s hráčem, který dokáže alespoň lidi pozdravit, když kolem něj prochází,“ navezl se Australan do Verdasca.

Jednatřicetiletý Murray rychle odpověděl. „Fernando mě vždycky pozdraví... a také netráví celý trénink tím, že zkouší nějaké tenisové tríčky jako někteří ostatní hráči. Nebudu jmenovat...,“ popíchl Murray svého tenisového kolegu.

Odpověď bývalé světové jedničky fanoušky pobavila. A zareagoval ještě také Kyrgios. „Haha. Nějaké tríčky ti ukáži, teď už jsem v nich dobrý, slibuji,“ dušuje se Kyrgios.


Galerie