MAKING OF: Kterak Hubert Schmidt uštědřil eso Petře Kvitové

- Jan Havlovic

Vzpomínáte, jak si krátce před finále Fed Cupu Petra Kvitová zahrála v O2 areně s Hubertem Schmidtem, alias Tomášem Berdychem? Celá akce se tehdy stala hitem internetu. Tvůrci této myšlenky nyní zveřejnili bezmála čtyřminutové video, ve kterém detailně ukazují, jak tato „léčka“ na Petru Kvitovou vznikala.

Na tréninku českého fedcupového týmu se před finále Fed Cupu objevil jakýsi Hubert Schmidt z Basileje. Švýcarský fanoušek toužil si zahrát krátkou výměnu s Petrou Kvitovou. Na kurt se spíše došoural, odhodil hůl a začala hlavní show.

Schmidt světovou sedmičku na dvorci pořádně proháněl, trefil dokonce i eso a Petře Kvitové začalo být jasné, že tady něco nehraje. Osmadvacetileté hráčce poté došlo, o co v této „hře“ jde. „Ráda tě poznávám, Tomáši,“ zasmála se Kvitová u sítě.

Video z celé akce před finále Fed Cupu obletělo internet a stalo se mezi fanoušky hitem. Tvůrci nyní zveřejnili obsáhlé, čtyřminutové video, ve kterém ukazují, jak celá akce probíhala.

Od prvotní myšlenky, přes aplikovaní masky na tvář Tomáše Berdycha, až po samotný tenisový „zápas“ Huberta Schmidta s Petrou Kvitovou.

Příjemnou zábavu!

Video "Making of Unexpected encounter" najdete ZDE