Příjemná změna oproti vzkazům od zhrzených sázkařů. Fanoušek poslal Martincové dojemný dopis

- Jan Havlovic

Tereza Martincová sehrála v Tchaj-peji jeden z nejlepších turnajů v této sezoně. Z Tchaj-wanu přesto odjížděla mírně zklamaná – kvůli zranění zad musela odstoupit ze čtvrtfinálového souboje. Čtyřiadvacetileté Češce zvedl náladu jeden z domácích fanoušků, který Martincové poslal dojemný dopis. „Prosím, vrať se sem i příští rok a vybojuj titul svým dělovým forhendem,“ napsal věrný fanoušek české tenistky.

Martincovou ještě nedávno hodně štvaly vzkazy zhrzených sázkařů, kteří Češce psali po prohraných duelech. I to byl jeden z důvodů, proč si zrušila profil na Instagramu. Ten si po nějaké době znovu založila a právě na této sociální síti se pochlubila fotkou dojemného dopisu, který Martincová dostala od jednoho z fanoušků.

Čtyřiadvacetiletá Češka musela v Tchaj-peji odstoupit ze čtvrtfinálové bitvy proti Nizozemce Schoofsové kvůli problémům se zády. Tato zpráva citelně zasáhla právě jednoho z fanoušků, který zaslal na rozloučenou české tenistce dopis.

„Je mi líto, že máš problémy se zády. Bojovala si až do úplného konce a nechala na kurtu všechno. Jsem na tebe moc pyšný,“ píše fanoušek české tenistky. „383 minut na kurtu, pět odehraných duelů – užil jsem si každou sekundu tvých zápasů tady,“ píše se v dopise. 

Tenisový nadšenec už netrpělivě vyhlíží příští ročník turnaje v Tchaj-peji. „Prosím, vrať se sem i příští rok a vybojuj titul svým dělovým forhendem. Budu ti znovu fandit,“ dodává fanoušek Martincové závěrem.

Pro českou tenistku to musí být příjemná změna od nenávistných vzkazů od zhrzených sázkařů. Těch se dočkala v dubnu po prohře v prvním kole turnaje v Bogotě. „Překvapilo mě, kolik zlých lidí žije na tomto světě,“ psala tehdy Martincová po nepříjemné zkušenosti.

Po sedmi měsících si čtyřiadvacetiletá Češka mohla vychutnat i oddanost a přízeň jednoho věrného tenisového fanouška. Jak příjemná změna. 


Galerie