Superkouč na obzoru? Dimitrov dorazil do Paříže ve společnosti bývalé jedničky

- Jan Vojkůvka

Bulharský tenista Grigor Dimitrov, kterému se letos nedaří navázat na tolik úspěšný minulý rok a propadl se žebříčkem ze třetího místa na desáté, opět rozvířil vlnu spekulací. Do dějiště pařížského Masters přiletěl i ve společnosti bývalé světové jedničky a osminásobného grandslamového šampiona André Agassiho.

O spojení Dimitrova s Agassim se přitom hovořilo už mnohem dříve. První zmínky se objevily v červenci, když fanoušci bulharského tenisty zachytili trénink svého oblíbence s americkou sportovní celebritou.

Od té doby ale trochu vlna spekulací utichla. Na veřejnost se žádná možná dohoda mezi současným hráčem a bývalou tenistou nedostala. Minulý ovšem byli opět oba spolu v Itálii. Potenciální přátelské setkání vzalo za své, když Dimitrov vzal Agassiho s sebou do Paříže, kde v jeho společnosti opět trénoval.

Rodí se na tenisovém okruhu další práce pro André Agassiho? Americká hvězda, která se zúčastnila před týdnem také rozlučky Radka Štěpánka, už má za sebou v nedávné době jednu spolupráci se špičkovým tenistou. Spojení s bývalou jedničkou Novakem Djokovičem ale příliš slavně nedopadlo a trvalo jen od května 2017 do března 2018.