Další rande přes Twitter? Ósakaovou pozvala na premiéru svého filmu herecká hvězda

- Tomáš Macák

Ve stopách Eugenie Bouchardové. To nyní tak trochu platí pro japonskou tenisovou hvězdu Naomi Ósakaovou. Ta před měsícem v televizi prohlásila, že jejím oblíbeným filmovým hrdinou je Michael B. Jordan. Tehdy si ale ani nemohla vzpomenout na hercovo jméno. O pár týdnů později ji její favorit pozval přes Twitter na premiéru snímku, ve kterém hraje hlavní roli.

Fanouškům zasvěceným do tenisového dění jistě neuniklo to, že Eugenie Bouchardová si takřka dvěma lety vyšla na rande s cizím fanouškem, který ji dříve na základě sázky týkající se finále slavné soutěže amerického fotbalu NFL oslovil přes Twitter. Vyhrál a setkání se uskutečnilo. Dokonce se i zopakovalo.

Stejná sociální síť se nyní zřejmě postará o další schůzku, ve které bude figurovat světová tenistka. Naomi Ósakaová ale bude mít na rozdíl od Kanaďanky mnohem slavnějšího společníka.

Je to již přes měsíc, co se – tehdy úplně čerstvá – vítězka US Open objevila v televizní show americké komičky Ellen DeGeneresová.

Padaly různé otázky, jako například na to, co udělá s velkým množstvím peněz, které jí na účet přiválo vítězství na newyorském grandslamu, či jaký je její oblíbený seriál.

Pak přišla řada na milovanou celebritu. „Nevím jeho jméno, ale hrál ve filmu Černý panter,“ usmívala se od ucha k uchu.

„Michael B. Jordan,“ vypálila pohotově moderátorka. „Chceš abych mu teď napsala?“ ptala se tenistky.

„Ne,“ reagovala trochu stydlivě Ósakaová.

„Vážně, někdo mi přinese mobil a já mu napíšu, že byste se měli potkat,“ naléhala DeGeneresová.

„Ne,“ pokračovala vytrvale mladá hvězda.

VIDEO: Debata o Michaelovi B. Jordanovi od času 3:45

Vše pak na měsíc utichlo.

16.10. ale Ósakaová slavila narozeniny a Ellen DeGeneresová jako správná komička přispěchala s vtipným příspěvkem. „Všechno nejlepší, mám pro tebe dárek,“ stojí na twitterovém účtu DeGeneresové. Oním dárkem byla fotografie Michaela B. Jordana, na které měla filmová star odhalené vyrýsované tělo.

„Prosím, zablokuj si mě,“ napsala majitelka dvou WTA titulů.

A do debaty se následně připojil i ten, o nějž celou dobu šlo.

„Tahle je lepší a novější,“ napsal herec a připojil jinou fotografii, na níž je ale také vidět jeho vypracované tělo. „Opožděně všechno nejlepší k narozeninám. Ale vážně, jako dárek k narozeninám bych tě chtěl pozvat na premiéru filmu Creed 2,“ dodal v příspěvku B. Jordan. Ten v novém snímku plní hlavní roli po boku Sylvestra Stalona, který k filmu připravil i scénář.

„Tweet jsem zahlédla ráno. Ale neodpověděla jsem hned, protože jsem to brala tak, že když neodpovím, tak to bude znamenat, že jsem to zatím neviděla,“ popisovala ve videu pro WTA ze Singapuru Ósakaová.

„Myslím si, že pokud je opravdu upřímný a skutečně mě zve, tak bych měla jít. Mohla by to být dobrá zábava,“ zakončila rodačka z Ósaky.

Teď však musí převést myšlenky jinam než na potenciální schůzku s Michaelem B. Jordanem. V příštím týdnu totiž Ósakaovou, a dalších nejlepších sedm tenistek sezóny, čeká Turnaj mistryň.