Půvabná Bencicová otevřeně o vztazích tenistů: Raději s nikým nechodím

- Filip Lefenda

Uvažovali jste někdy nad tím, jak to mají elitní světoví tenisté se vztahy? Na toto téma se v nedávné době rozhovořila Švýcarka Belinda Bencicová. Mít během hraní na profesionálním okruhu plnohodnotný vztah s mužským protějškem je dle jejich slov prakticky nemožné.

„Ano, je to opravdu komplikované,“ pronesla v rozhovoru pro web Schweizer jednadvacetiletá tenistka se slovenskými kořeny. „Osobně momentálně raději s nikým nechodím. Pro nás mladé ženy je to složité. Pokud jako tenistka někoho máte, příliš se s ním během roku nevídáte,“ popisovala někdejší světová sedmička.

„Když jde o profesionálního tenistu, tak se s ním vidíte také jen zřídka. Existuje totiž pouze několik turnajů, na kterých hrají zároveň muži i ženy,“ pokračovala usměvavá dívka, která během své kariéry dosud ve dvouhře ovládla dva turnaje kategorie WTA.

„Okrádat někoho o čas nemá smysl, každý má svůj život a vlastní práci. Můžete se zajímat, volat si, chatovat. Ale mít opravdu pevný vztah se vším všudy, je skoro nemožné. Je to obrovský závazek,“ zakončila povídání na pikantní téma aktuálně 39. hráčka ženského žebříčku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Belinda Bencic (@belindabencic),Zář 15, 2018 v 3:49 PDT