Lev Štěpánek informuje. Rozlučka rozdělena na tři cenové relace

- Radek Štohl

Tak a je to venku. Radek Štěpánek v pondělí odpoledne na svém oficiálním facebooku zveřejnil, jak to bude s cenami lístků na jeho říjnovou rozlučku. Ty nejlevnější budou moci fanoušci zakoupit od 590 Kč, nejdražší možné se vyšplhají nad 1000 Kč. Předprodej začíná již tuto středu dopoledne.

Bude to obří. V to doufá nejen samotný Štěpánek, ale také jeho věrní fanoušci. Bývalý daviscupový reprezentant dělá vše možné pro to, aby rozlučka měla velké grády.

I díky tomu si na jedinečnou akci pozval Novaka Djokoviče, který v neděli jako první v historii dobyl Golden Masters, což se v minulosti nepovedlo ani Rogeru Federerovi a Rafaelu Nadalovi.

Štěpánek hodlá na říjnový večer pozvat i další tenisové osobnosti, jejich seznam však ještě zůstává tajemstvím. Kromě tenisu se diváci budou moci těšit na hudební program či další show.

Ve druhé polovině srpna na povrch vyšla podstatná informace. A to, na kolik vyjdou jednotlivé vstupenky. „Do horní části arény budou stát 590 korun, do dolní pak 990,- a 1290,-. Snad se tam všichni vejdete," napsal Štěpánek v pondělí na svůj facebookový profil.

Bývalý osmý tenista dvouhry také oznámil, kdy se začnou lístky prodávat. „Předprodej vstupenek na akci Český lev se loučí začne tento týden, ve středu 22. 8. v 10:00 v síti Ticketportal," dodal důležitou informaci.

Rozlučka se bude konat 18. října od 18:30 hodin. Dějištěm je pražská O2 arena.