Debl snů! Finalisté Wimbledonu se dali dohromady a hledají jméno

- Jakub Slunečko

Pořádně nadupaná bude mužská soutěž čtyřhry na letošním Rogers Cupu. Nejzajímavější je pár vytvořený z Novaka Djokoviče a Kevina Andersona – dvou tenistů, kteří se nedávno utkali o titul ve finále Wimbledonu. Djokovič dokonce vyzval fanoušky, aby jejich nové deblové duo pojmenovali. Na stejném turnaji se ale ve čtyřhře ukáže třeba i Juan Martín del Potro, Dominic Thiem, Nick Kyrgios, Grigor Dimitrov nebo David Goffin.

Djokovič s Andersonem oznámili svou společnou účast s velkou pompou na Twitteru a srbský tenista hned přidal hlasování o tom, jak by se jejich deblová dvojice mohla jmenovat. Zatím podle očekávání vítězí návrh „Djokerson“ složený ze příjmení obou tenistů. 

Přitom ještě před pár týdny oba tenisté stáli proti sobě ve wimbledonském finále – tím je jejich současné spojení zajímavější. Djokovič vyhrál finále 3:0 na sety a připsal si tak 13. grandslamový titul. „Už se těším, až si spolu v Torontu zahrajeme,“ vzkázal teď jeho soupeř Anderson.

Na Rogers Cupu se ale příští týden představí i další zajímavé páry a ve čtyřhře to tak bude skutečně podívaná. Dohromady se dali například i finalisté z právě skončeného turnaje v Los Cabos – Juan Martín del Potro a Fabio Fognini. V jedné dvojici se představí i David Goffin s Grigorem Dimitrovem nebo Dominic Thiem s Diegem Schwartzmanem.