ATP

Rebel Kyrgios. Kvůli facebooku zmeškal let

- Radek Štohl

Nick Kyrgios na sebe práskl hned několik zajímavostí. Australský tenista se pro oficiální stránky mužského tenisu svěřil, jak mu kvůli sledování videí na facebooku uletělo letadlo, jak dlouho se neúspěšně pokoušel vyplést raketu či kterou věc neustále nemůže najít.

Stránky ATP si připravili další část tradičního "Last time". Jako poslední se pod velký drobnohled dostal bouřlivák Nick Kyrgios. Australský tenista odpovídal na to, kdy naposledy:

zmeškal let...
Kdysi jsme s mým agentem Johnem Morrisem před odletovou bránou sledovali videa na facebooku. Lidé už nastupovali, my stále byli na facebooku a letadlo nám nakonec uletělo. Kam jsme v danou chvíli směřovali si už nemůžu vzpomenout. Jinak jsem však velmi pečlivý. 

ztratil něco důležitého...
V podstatě každý den nemůžu najít svoji peněženku, nikdy si nevzpomenu, kam jsem ji dal. V tomto ohledu jsem zapomětlivý. Vždy je to pro mě obtížné.

vypletl raketu...
Nikdy jsem to nezvládl...snažil jsem se, ale má práce byla děsivá. Zabralo mi to tři čtyři hodiny. Pak jsem s tím přestal a raketu nevyplétal.

Podařilo se vám tenkrát dílo dokončit?
Ne...Naposledy jsem vyplétal přibližně před deseti lety.

vařil pro sebe či ostatní...
Úplně často nevařím. Dle mého názoru jsem však dobrý kuchař. Například vím, jak udělat vajíčka.

potkal svého idola...
Ve skutečnosti jsem žádný idol ani neměl, ale když jsem byl malý, tak měl můj obdiv Jo-Wilfried Tsonga. Naposledy jsem s ním hrál na Australian Open.

sdílel pokoj s jiným tenistou...
Bylo to nedávno. Často na pokoji pobývám s deblovým parťákem Mattem Reidem. Jsme dobří přátelé, jedná se o dobrrého společníka. Je snadné s ním být v jedné místnosti. Trochu sice chrápe, ale jinak je v pohodě.