Fognini si dobírá manželku: Měla jsi jen štěstí!

- Filip Lefenda

Už jsou to skoro tři roky, co se v New Yorku zrodila překvapivá vítězka US Open. Flavia Pennettaová tehdy ve finále zdolala krajanku Vinciovou a získala svůj jediný grandslamový titul. Po sezóně pak v současnosti šestatřicetiletá Italka ukončila aktivní kariéru.

K tenisu má ale vítězka jedenácti singlových titulů z profesionálního okruhu stále blízko. Ještě aby ne, vždyť je od června roku 2016 manželkou krajana a známého bouřliváka Fabia Fogniniho! Ten si však svou polovičku dobírá, největší úspěch její kariéry zlehčuje. „Říká, že jsem měla jen štěstí,“ smála se v rozhovoru Pennettaová.

„Pravda je taková, že se sešlo více věcí dohromady,“ vzpomínala pohledná Italka dále na svůj životní triumf z Flushing Meadows. „Štěstí hrálo roli určitě také,“ připomněla, že měla cestu k titulu ulehčenou i tím, že Vinciová v semifinále naprosto senzačně vyřadila obrovskou favoritku – Američanku Serenu Williamsovou.

A jak vypadá soužití s horkokrevným Fogninim? „Občas doma bývá nervózní, ale ne tolik jako na kurtu. V tomhle se zlepšil,“ prozradila o pět let starší Pennettaová, která tento měsíc slaví se svým manželem dvouleté výročí svatby.

Definitivně pak padla možnost, že by grandslamová vítězka svého manžela trénovala. „Hloupost. Mužský tenis je úplně jiný sport. Hrají daleko rychleji než ona,“ jal se odpovědi sebevědomý Ital.

 

Genitori innamorati ❤️?! @fabiofogna #federicolo #amorepuro

Příspěvek sdílený Flavia Pennetta (@flaviapennetta82),Dub 3, 2018 v 6:41 PDT