Koukali na Bouchardovou? Fotka Berdycha s Federerem baví internet

- Filip Lefenda

V prvním kole měli volný los, a tak si spolu alespoň zatrénovali. Roger Federer a Tomáš Berdych budou tento týden patřit k hlavním ozdobám travnatého podniku v německém Stuttgartu, fanoušky ale baví zdařilou momentkou už nyní.

Světová dvojka na ní českému hráči cosi horlivě ukazuje na svém telefonu. „Co tam asi mají?“ rozjel u fotky diskuzi oficiální kanál ATP World Tour na Facebooku. A vtipné reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Fotku Genie Bouchardové na pláži,“ napsal na téma, co si na přístroji favorité turnaje prohlížejí, uživatel Peter Latona.

„Nadal vyhrál Roland Garros, já mám ale grandslamů pořád více,“ vkládal Federerovi slova do úst Andrew Rodriguez. „Jak porazit Nadala na antuce ve dvanácti krocích,“ tuší vzdělávací chvilku Wilmer Rivera.

Anna Gregoriouová pak narážela na Federerův překvapivý přechod od značky Nike k asijskému Uniqlo. „To je můj nový outfit. Co si o něm Tomáši myslíš? Ty jsi nosil H&M, horší než tvůj tak být nemůže, ne?“ připomněla Berdychovu tříletou spolupráci s firmou, jejíž oblečení budilo u některých rozpaky.

„Ani jsem si neuvědomil, že už si mě pět let neporazil,“ přišel s fórem na účet českého hráče John Lammey. Carlos Gandolfo je jiného názoru. „Bude to něco ohledně mistrovství světa ve fotbalu, tenis ani politiku neřeší,“ myslí si.

A jaký scénář byste úsměvné fotografii přisoudili vy?

Třetí nasazený hráč turnaje Berdych půjde do akce až ve čtvrtek, soupeřem v osmifinále mu bude vítěz středečního duelu Paire – Fritz. Nejvýše nasazený Roger Federer změří o den dříve síly se starším z bratrů Zvererových – Mischou.