Dvakrát ano. Americký obr se oženil, ke svatbě s fanynkou ale nemuselo dojít

- Filip Lefenda

Klub tenisových „ženáčů“ se o víkendu rozrostl o další hvězdné jméno. Sobota se stala svatebním dnem třicetiletého vítěze deseti singlových trofejí z okruhu ATP – amerického dlouhána Sama Querreyho.

Jeho manželkou je o rok mladší modelka Abby Dixonová, jež na současnou světovou třináctku nedá dopustit. S Querreym cestuje po mnoha turnajích a je jeho největší fanynkou. Manželovi často tleská vestoje, pravidelně ale na sociálních sítích „stírá“ i naštvané sázkaře, kteří americkému tenistovi nadávají. „Pokud si nemůžete dovolit přijít o peníze, tak na tenis prostě nesázejte!“ napsala třeba nedávno.

Sám Querrey umístil na svůj instagram společnou svatební fotografii, na které nechybí ani pes Lou. „Byl to fakt skvělý den,“ liboval si bez jednoho čísla dvoumetrový obr. Svět obletěl také tanec obou novomanželů.

Ke svatbě přitom vůbec nemuselo dojít, tedy alespoň ne v původním termínu.„Jestli s Mikem (Bryanem) dojdeme na Roland Garros do finále, rád ji odložím,“ vtipkoval před turnajem. Činit tak ale nakonec nemusel – se svým hvězdným krajanem totiž vypadli už v prvním kole.

Nyní čeká na Querryho travnatá část sezóny, během níž bude obhajovat loňské semifinále z Wimbledonu.

 

PRETTY COOL DAY ?????

Příspěvek sdílený Sam Querrey (@samquerrey),Čen 10, 2018 v 4:14 PDT