VIDEO: Hvězdný trénink! Šarapovová otestovala formu proti králi antuky

- Jan Havlovic

Maria Šarapovová si v pondělí dopoledne společně zatrénovala s Rafaelem Nadalem. Tréninková jednotka hvězd světového tenisu přilákala do římského areálu poměrně dost diváků. „Byla jsem docela nervózní,“ svěřila se ruská tenistka na svém twitterovém účtu, na kterém zveřejnila video jedné z výměn.

Nestává se příliš často, abyste na jednom kurtu viděli trénovat přední hvězdy mužského a ženského tenisu. Fanouškům v Římě se však tahle možnost naskytla při pondělním dopoledni. Na jednom z tréninkových kurtů si krátce zatrénovali Maria Šarapovová s Rafaelem Nadalem.

Oba tenisté vstoupí do turnaje v Římě až v průběhu týdne, tudíž měla hvězdná dvojice možnost otestovat si formu. Španěl Nadal při tréninku zástupkyni něžného pohlaví příliš nešetřil, avšak Ruska tvrdým ranám světové dvojky statečně odolávala.

Pohlednou výměnu zakončil Nadal, který svůj forhendový úder vyslal do autu. Šarapovová po vyhrané výměně pozvedla ruce a začala se radovat. Vyhrát výměnu nad králem antuky se přece nestává každý den.