VIDEO: Nadal po zápase spěchal k mobilu. Co bylo tak neodkladné?

- Jan Vojkůvka

Rafael Nadal potvrzuje v Monte Carlu, že je i přes letošní vleklé zdravotní problémy jednoznačným antukovým králem. Po semifinále s Grigorem Dimitrovem ale příliš dlouho neoslavoval a spěchal pro svůj mobilní telefon. Jak už to tak bývá, sociální sítě zaplavily nejrůznější teorie, proč tak činil. Co myslíte vy?

Semifinále s Grigorem Dimitrovem mělo rychlý průběh. A to dokonce tak rychlý, že Nadal neváhal ani okamžik a po vítězství sáhl po mobilním telefonu, aby vyřídil neodkladnou záležitost. Co to ale bylo?

Na sociálních sítích mnozí vtipkují, že si domlouval po tréninku s Dimitrovem ostrý zápas. Jiní konspirují, že hledal spojení na hotel poté, co jeho zápas skončil až příliš rychle (očekávaná bitva trvala jen hodinu a půl).

Podle všeho je však odpověď mnohem jednodušší, než by se na první pohled zdálo. Televizní kamery totiž odhalily, že ve stejnou dobu, co Nadal, měli mobily v ruce i členové jeho týmu. A podle dalších zjištění si španělský tenista domlouval zamluvení kurtu na pozdější trénink.

Ani to však konspirační teorie, podle kterých si Nadal například kontroloval účet u sázkové kanceláře poté, co si sám na sebe vsadil, nezastavilo. Proč podle vás Nadal spěchal k mobilu? Zanechte nám vaše tipy v diskuzi.