VIDEO: Strýcová si vystřelila z Kvitové! Ta netušila, co se děje

- Jakub Slunečko

(STUTTGART, od našeho zpravodaje) To byla zábava. Petra Kvitová byla ve Stuttgartu nucena při rozhovoru pro ITF odpovídat na sérii zvláštních otázek. Hlavní město Slovenska? Oblíbené boty? Co bylo k večeři? „Ten reportér není moc připravený,“ říkala si zmatená Kvitová. Netušila, že nesouvisející dotazy připravila její fedcupová kolegyně Barbora Strýcová, která se královsky bavila.

Celou scénu totiž paralelně sledovala na velké obrazovce, kam se rozhovor přenášel. Kvitová čekala klasický tenisový rozhovor, místo toho byla „urážena“ sérií dotazů, které se netýkaly její osoby, Fed Cupu a dokonce ani tenisu.

„Mně přišlo, že je ten reportér úplně mimo. Skákal z jednoho tématu do druhého. Asi se moc nepřipravil, říkala jsem si,“ smála se Kvitová, když se dozvěděla, že otázky novináři do sluchátka nadiktovala Barbora Strýcová.

„Já myslela, že jí to dojde, když jsem v otázce zmínila, jak měla včera k večeři maso,“ smála se Strýcová. „Byla to sranda.“ „Jo, Barča se asi bavila dobře,“ na oko zesmutněla Kvitová. I ona si ale tohle malé překvapení po společném tréninku dost užila. „Zvládla jsem to. Jsem ráda, že jsem věděla Bratislavu jako hlavní město Slovenska,“ smála se světová hráčka číslo 10.

Na video z povedeného fórku a ohlasy českých tenistek se můžete podívat zde.