Karolína Plíšková Hrdličková. Česká jednička poodhalila plány na svatbu

- Jakub Slunečko

(STUTTGART, od našeho zpravodaje) Už vloni na US Open ukázala Karolína Plíšková zásnubní prsten od přítele a manažera Michala Hrdličky. Oba snoubenci jsou teď ve Stuttgartu, kde Hrdlička pomáhá Plíškové s přípravou na semifinále Fed Cupu. „Svatbu chceme určitě stihnout letos,“ řekla Plíšková, která si nejspíš zvolí komplikovanou verzi jména.

„Na svatbu přípravy probíhají, ale ještě není jasné, jestli to bude na konci roku nebo dřív,“ komentovala česká tenisová jednička do velké míry zaneprázdněná cestováním po tenisové túře. „Chceme to ale určitě stihnout letos,“ dodala pak s tím, že by se po Andree Sestini Hlaváčkové měla stát další vdanou tenisovou hvězdou.

Stejně jako Hlaváčková si bude chtít Plíšková po sňatku ponechat svou tenisovou „značku“ – tedy jméno. „To musíme s Michalem taky ještě pořešit, je ale dost pravděpodobné, že si nechám své jméno,“ připustila Plíšková s tím, že jméno partnera ale i tak nejspíš zakombinuje. „Asi budu Karolína Plíšková Hrdličková,“ smála se, když celé jméno pomalu vyslovila.

„Samozřejmě kvůli fanouškům bych si chtěla ponechat své jméno alespoň po dobu trvání mojí kariéry,“ dodala pak vážněji.

Plíšková už taky pomalu pokukuje po tom, co každá nevěsta řeší nejvíce – po svatebních šatech. „Ještě je nemám, ale začínám je taky už pomalu řešit. Jinak toho moc zatím nemáme,“ smála se flegmatička Plíšková.

Stejně „mimochodem“ jako oznámila své zásnuby, nejspíš nakonec proběhne i celá svatba. Téměř jisté však je, že česká tenisová jednička bude ještě letos vdanou paní. A během sezony se rozhodne, jestli k tomu bude moci přidat i tenisové úspěchy – další fedcupový titul nebo třeba i vytoužený grandslam.

 

My All❤️?

Příspěvek sdílený Karolina Pliskova (@karolinapliskova),Bře 18, 2018 v 8:56 PDT