Ústupný krok. Martincová byla donucena si zrušit Instagram

- Radek Štohl

Bylo toho už moc. Tereza Martincová se po nelichotivých zprávách, které musela snášet v uplynulé době prostřednictvím Instagramu, rozhodla pro zdánlivě nejjednodušší možnost. Na dané sociální síti již nemá v plánu být aktivní. „Chtěla bych se s Vámi rozloučit," zveřejnila Martincová patrně svůj poslední Insta story.

Již minulý týden jste se mohli dočíst o zhrzených sázkařích, kteří si po utkání prvního kola WTA v Bogotě vylili na Martincové svůj vztek. „To, že jste vsadili na náš zápas nějaké peníze, byla vaše volba!“ reagovala tehdy rozhořčená tenistka.

Jak jde však vidět, nepříjemné zprávy na adresu třiadvacetileté hráčky chodily i nadále. „Jelikož mi to tady více ubližuje, než dělá radost, tak bych se s Vámi chtěla rozloučit," hodila Martincová do svého středečního Insta story a pokračovala.

„Myslela jsem, že se lidi dokážou pobavit a zasmát, ale bohužel opak je pravdou," poukázala na svoji častou aktivitu na Instagramu a zároveň připomněla neblahé vedlejší účinky, mezi které se řadí i nepříjemné vzkazy od lidí skrytých pod přezdívkami.

„Potřebuji mít čistou hlavu a ne pořád vše vysvětlovat. Vím, že je možnost sem nic nedávat, ale od toho Instagram nemám," zakončila v současné době 158. hráčka světového žebříčku.

Ke stejnému kroku se před nedávném kvůli nepříjemným zprávám odhodlala rovněž Ajla Tomljanovičová, přítelkyně Nicka Kyrgiose se však na zmíněnou sociální síť opětovně vrátila.

Udělala podle vás Martincová dobře, nebo až příliš ustoupila?


Galerie