Šafářová má nového miláčka. Koho si přivedla domů?

- Jan Vojkůvka

Česká tenistka Lucie Šafářová se v posledních týdnech musela kvůli nemoci obejít bez tenisu. Kromě návratu k tréninku a dovolené ve Španělsku se o víkendu pochlubila také novým členem rodiny, kterým je štěně s neobvyklým jménem.

„Náš nový člen rodiny je doma, a protože je to silný kluk, pojmenovala jsem ho Rocky Balboa,“ smála se Šafářová ve svém příspěvku na sociálních sítích, kde představila štěňátko, jež si přinesla domů.

Šafářová, která se naposledy objevila na kurtech v únoru, neprožívala zrovna ideální období. Jednatřicetiletou tenistku skolila nemoc, kvůli níž musela užívat antibiotika a byla přinucena vynechat kompletní sérii turnajů ve Spojených státech, kde měla, mj., slavit také návrat své deblové partnerky Bethanie Mattekové-Sandsové.

Po vyléčení se Šafářová ke konci března pomalu zapojila zpět do tréninku za dohledu svého otce a natočila tři nové díly My Tennis Life. Po dovolené ve španělském Alicante se svou rodinou se vrátila plná sil do restartu letošní sezony. A psychickou pohodu jí před náročným antukovým programem dozajista přinese i Rocky.