WTA

FOTO: Krása Ameriky! Siniaková nabírala síly před Miami

- Radek Štohl

Amerika se prostě musí prozkoumat. Tímhle heslem se možná řídila Kateřina Siniaková, která po neúspěšných vystoupeních ve dvouhře a čtyřhře v Indian Wells prozkoumala kalifornskou krajinu. Jednadvacetiletá hráčka konkrétně navštívila Joshua Tree National Park.

Siniaková letos střídá lepší zápasy s těmi horšími. Na úvod sezóny česká hráčka postoupila v Šen-čenu do finále singlu i čtyřhry, v obou případech ale prohrála, ačkoliv pokaždé uhrála jeden set.

Ve dvouhře poté skončila v Hobartu v prvním kole, na Australian Open nestačila o kolo později na Svitolinovou. V Petrohradu sice došla do čtvrtfinále, na podniku v Dauhá se ale musela rozloučit již po úvodním utkání. Turnaje ve čtyřhře jí vynesly osmifinále v Melbourne a semifinále v Kataru.

Na úvod března se Siniaková vydala na prestižní akci v Indian Wells, ve druhém kole singlu ovšem skrečovala proti Kasatkinové. O dva dny později se Češka snažila vybojovat čtvrtfinále deblu, ale i v něm skončila po druhém odehraném utkání.

Stejně jako řada dalších hráček i bývalá druhá juniorka světa zavítá následující týden do Miami, kde se koná další prestižní turnaj. Před tím však ještě stihla objevovat krásy kalifornského prostředí. A bylo se na co koukat.


Galerie