Sestini Hlaváčková znovu mění partnerku! V Miami spojí síly s elitní českou hráčkou

- Jan Havlovic

Andrea Sestini Hlaváčková pokračuje ve svém hledání stálé deblové partnerky. Aktuálně nejlepší česká deblistka nastupuje v Indian Wells s Rumunkou Niculescuovou, ale pro následující turnaj je již domluvená s jinou hráčkou – v Miami spojí síly s Babrborou Strýcovou!

Prestižní turnaj v Miami se může těšit na další ryze český pár v osudí. Na horké Floridě budou totiž bojovat bok po boku Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou, které se společně představí v soutěžním zápase teprve podruhé v kariéře.

Společnou premiéru si odbyly před čtyřmi lety v rámci prvního kola Fed Cupu, kdy porazily pár Solerová-Espinosová, Suarézová-Navarrová po setech 7:6(7) a 6:3.

Informaci zveřejnil na svém twitterovém účtu novinář David Kane specializující se v tenisovém světě na čtyřhru. Ten měl možnost krátce hovořit s Barborou Strýcovou po jejím postupu do čtvrtfinále čtyřhry. Česká deblistka také uvedla, že měla v Indian Wells původně startovat s Ruskou Kuzněcovovou, ale tu nepustilo do hry zraněné zápěstí.

Strýcová tak rychle sehnala náhradu v podobě Tchajwanky Sie Su-wej, se kterou postoupila v Indian Wells již do čtvrtfinále. V Miami si vyzkouší českou spolupráci s Andreou Sestini Hlaváčkovou, která stále hledá ideální deblovou parťačku.