Vstupenky na zápas s Izraelem v prodeji! Pomozte českým borcům k návratu mezi elitu

- Filip Lefenda

Čeští tenisté se ve dnech 6. a 7. dubna utkají na antuce v Ostravě s výběrem Izraele a spoléhat budou i na přízeň hlasitých českých fanoušků! Vstupenky na utkání druhého kola euro-africké zóny Davis Cupu jsou od pondělí v prodeji na webu Ticketportal.

Po loňském sestupu z elitní Světové skupiny budou čeští reprezentanti více než kdy jindy potřebovat podporu věrných příznivců. „Naše zkušenost z Ostravy je taková, že vždy hrajeme před plnými tribunami. Doufáme, že fanoušci nás v naší snaze vrátit se do Světové skupiny přijdou podpořit,“ věří kapitán Jaroslav Navrátil.

„Kapacita haly není velká, a tak předpokládám, že se po vstupenkách jen zapráší. V Ostravě bylo vždy skvělé tenisové publikum, kterému vděčíme za naše úspěchy v minulých letech. Jsem přesvědčen, že nás nenechá v komorní atmosféře ani letos, kdy se snažíme o návrat do Světové skupiny. Čeká nás těžký zápas a podporu fanoušků budeme potřebovat,“ uvedl pro TS kapitán DC týmu Jaroslav Navrátil.

Ten však nepřivítá Izrael v čele s Dudim Selou v Ostravar aréně, jak tomu dosud bývalo ve třetím největším českém městě obvyklé, ale v porubské hale RT Torax s kapacitou 2 900 míst. S nákupem vstupenek by tak fanoušci, kteří hodlají duel navštívit, neměli příliš otálet.

„Do prodeje jdou vstupenky na oba hrací dny. Pozor, hraje se jen v pátek a v sobotu. V pátek od 15 hodin úvodní dvouhry, v sobotu od 12 hodin čtyřhra a poté dvouhry. K mání jsou avizované balíčky za 690 a 590 korun, novinkou jsou dvoudenní vstupenky jen za 390 korun, kde s ohledem na to, že se hraje v hokejové hale, negarantujeme plnou viditelnost, ale bylo nám líto je nedat k dispozici,“ uvedl pro TS mluvčí českého daviscupového týmu a pořádající agentury Česká sportovní Karel Tejkal.

Vstupenky můžete zakoupit ZDE