Kdo koho požádal o fotku? Hertl a Federer se potkali v San José

- Jan Havlovic

Cenným úlovkem se na svém instagramovém profilu pochlubil Tomáš Hertl! Český hokejista hájící barvy San José Sharks se v útrobách SAP Center vyfotil s tenisovou legendou Rogerem Federerem, který se připravuje na blížící se turnaj v Indian Wells, kde obhajuje loňský titul. Hertl se tak může pochlubit s další fotkou sportovní legendy, v létě se totiž vyfotil s brankářem Petrem Čechem.

Čtyřiadvacetiletý Tomáš Hertl patří k nejlepším českým hokejistům v zámořské NHL. Už letos v létě se na svém oficiálním instagramovém účtu pochlubil fotkou s brankářskou legendou Petrem Čechem. Nyní má fotku i s jedním z nejlepších tenistů historie.

V útrobách SAP Center, domovského stánku San José Sharks, Hertl zapózoval s Rogerem Federerem, který se vyrazil podívat na duel místních Žraloků. Můžeme se pouze domnívat, kdo koho požádal o společnou fotografii. Pravděpodobněji se však jeví varianta, že to byla právě hvězda místního hokejového klubu. 

Švýcarský tenista je nyní v těchto dnech již v nedalekém Indian Wells, kde se připravuje na prestižní turnaj Masters, který odstartoval ve čtvrtek. Federer měl v prvním kole volný los, ve svém úvodním zápase v Kalifornii poté vyzve Argentince Delbonise. 

 

The goat?.. @rogerfederer #bestallthetime #tennis?

Příspěvek sdílený Tomas Hertl (@hertlik48),Bře 5, 2018 v 11:41 PST

 

with @petrcech last night.?⚽️ #soccer #icehockey #arsenal #sokolovna

Příspěvek sdílený Tomas Hertl (@hertlik48),Čen 1, 2017 v 12:38 PDT