FOTO: Bez formy na kurtu, ve formě v plavkách. Tenisové hvězdy pózovaly skoro nahé

- Filip Lefenda

Tenistky Sloane Stephensová a Eugenie Bouchardová mají za sebou odvážné focení v bikinách pro plavkové vydání prestižního magazínu Sports Illustrated. Obě dámy spolu vycestovaly na pláže v Arubě, kde vstřícně pózovaly fotografům. Výsledek můžete posoudit sami.

Pro čtyřiadvacetiletou Stephensovou šlo o první podobnou zkušenost. Vítězka posledního US Open přiznala, že před focením potřebovala nějaký čas na to, aby odbourala nervozitu a přijala fakt, že má na sobě jen to nejnutnější.

„Jakmile už se ale začnete cítit pohodlně, nic vás nezastaví,“ usmívala se Američanka. „I s takto atletickou postavou můžete v plavkách vypadat skutečně sexy,“ dodala Stephensová.

Bouchardová už naopak pro Sports Illustrated fotila před rokem, podobně jako třeba Caroline Wozniacká či Serena Williamsová. Nyní už se tak třiadvacetiletá Kanaďanka mohla při celé akci cítit jako ryba ve vodě.

Na kurtech už je to s oběma dámami horší. Stephensová od svého zářijového grandslamového triumfu nevyhrála ani jeden soutěžní zápas, na letošním Australian Open tak zaznamenala už osmou porážku v řadě. Bouchardová, někdejší světová pětka, zakončila loňskou sezónu s negativní bilancí 13 výher a 21 porážek a v záporných číslech je i letos (4/6).