Prohlídka O2 areny před Fed Cupem: Ohromný zážitek, říká úspěšná soutěžící

- David Soumar

Další soutěž Tenisového světa, další úspěšní soutěžící a především zprostředkování dalších nevšedních zážitků. Jednou z úspěšných řešitelů otázek fedcupové soutěže Tenisového světa byla i slečna Kateřina. „Prohlédla jsem veškeré zázemí O2 areny, zákulisí,“ říkala spokojeně o ceně za druhé místo.

Zázemí O2 areny vydalo na hodinovou procházku po místech, kam se normálně bez akreditace nikdo nedostane. Slečna Kateřina v soutěži Tenisového světa skončila na druhém místě, a tak se mohla radovat z nevšedního zážitku.

„Prohlédla jsem si veškeré zázemí O2 areny, zákulisí. Viděla jsem, co všechno se před takovou akcí děje,“ uváděla na konci prohlídky. Tu zakončila lehce netradičně – na oficiálním losu střetnutí prvního kola Světové skupiny Fed Cupu, ve kterém Češky hostí Švýcarky.

„Ohromný zážitek. Jsem nadšená,“ uvedla. Po cestě na los ještě Kateřina zhlédla trénink Švýcarek, na ceremoniálu ji a všechny přítomné novináře s ní čekalo překvapení. Na losu vyšlo najevo, že v sobotu do hry nezasáhne kvůli nemoci Karolína Plíšková a nahradí ji Barbora Strýcová.

„Fandím všem českým hráčkám. Největší oblíbenkyně je pro mě ale Barbora Strýcová,“ řekla s radostí, že uvidí oblíbenou hráčku v akci. Plíškové jí ale bylo líto, stejně tak všem, co se o její absenci dozvěděli.

Úspěšná soutěžící má už dávno doma zakoupené vstupenky na celý fedcupový víkend. V sobotu a neděli se tak do O2 areny vrátí a vzkazuje Češkám: „Hlavně ať se daří, ať to vyhrají. A postoupí dál!“

V sobotu v poledne proběhlo i předání hlavní ceny: VIP vstupenky na zápas Češek se Švýcarkami už jsou u vítězek (více ve videu). Odměnou za třetí místo v soutěži byla návštěva tréninku českého týmu.