Hewitt se vrací už v Brisbane! Bývalá světová jednička získala divokou kartu

- Jan Vojkůvka

Tenisové fanoušky potěšila informace, že se bývalá světová jednička Lleyton Hewitt vrátí na kurty během Australian Open, aby si zahrál soutěž ve čtyřhře. O to více může milovníky bílého sportu těšit, že Hewitta si v nové sezoně užijí dvakrát!

Šestatřicetiletý Hewitt se v rámci přípravy na Australian Open, kde uzavřel svou kariéru v roce 2016, představí také na turnaji v Brisbane, kde si zahraje po boku Jordana Thompsona rovněž hlavní soutěž ve čtyřhře.

Hewitt s Thompsonem obdrželi do deblu divoké karty a zahrají si v prvním kole proti bulharsko-americkému páru Grigoru Dimitrovovi, senzačnímu vítězi Turnaje mistrů, a Ryanu Harrisonovi.

Thompson, který je veden na 94. místě světového žebříčku ve dvouhře a 88. místě ve čtyřhře, si s Hewittem zahrál čtyřhru už v roce 2016, kdy se zkušeným parťákem postoupili do druhého kola Wimbledonu.

Právě ve Wimbledonu si Hewitt zahrál poprvé po oficiálním konci kariéry, kterou zakončil po vyřazení ve druhém kole dvouhry na Australian Open 2016. Po roce a půl se tak opět vrací do deblového dění na okruhu.