Na návštěvě u Nadala! Do akademie světové jedničky zamířili Becker a Garcíaová

- Tomáš Macák

Tenisové akademie by měly skvělé hráče a hráčky především produkovat a dostávat je do světa. Občas ale výborní tenisté zamíří opačným směrem. V tenisovém středisku Rafaela Nadala v týdnu trénovala Francouzka Caroline Garcíaová a svojí návštěvou Španěla poctil také šestinásobný grandslamový vítěz Boris Becker.

Prosluněné místo, které je součástí souostroví Baleáry, je rodným hnízdem současné světové jedničky Rafaela Nadala. To je důvodem proč na Mallorce, konkrétně v Manacoru, vyrostlo středisko, které nese jméno antukového krále. Přímo do areálu zamířily minulý týden slavné tenisové osobnosti.

Celý tréninkový areál mohl mít radost ze skvělé propagace.

„Boris Becker přijel do Akademie Rafaela Nadala, kde si užil Rafův trénink na centrálním kurtu. Rovněž si po boku Toniho Nadala prohlédl zázemí celého střediska. Pozdravil se s několika našimi trenéry, aby z první ruky poznal, jak tu pracujeme,“ uvedla akademie na svém instagramovém účtu. 

Hned několik dní strávila "u Rafy" také světová osmička Caroline Garcíaová, kterou celý areál velmi mile překvapil. „Jsem ráda, že jsem objevila nádherné zařízení Akademie Rafaela Nadala. Díky všem za srdečné přivítání," napsala k fotkám na instagramovém profilu francouzská tenistka.