Panečku, to je elita! Berdych a další tenisté se sešli v Monte Carlu

- Radek Štohl

Monte Carlo se stalo svědkem nevídané situace. V místě, kde se momentálně řada světových hráčů připravuje na novou sezónu, se potkaly takové hvězdy jako Novak Djokovič, Stan Wawrinka či Tomáš Berdych a spolu s dalšími hráči se nechaly zvěčnit na společné fotografii.

V úterý jsme vás informovali o skutečnosti, že Tomáš Berdych si v Monackém knížectví v areálu Piatti Tennis Center zatrénoval s Novakem Djokovičem. Srbský tenista se ve zdejším prostředí chystá na návrat do tenisového kolotoče, ze kterého loni předčasně vypadl kvůli zdravotním problémům s loktem.

Od nové sezóny bude Djokoviče na turnajích z pozice trenéra doprovázet Radek Štěpánek. Stejně jako zmínění tenisté ani Štěpánek nechybí na lukrativním místě, kde se snaží svému svěřenci dopomoci k jeho combeacku.

Kromě Djokoviče a Berdycha se v Monte Carlu chystají na nadcházející ročník také další známí tenisté, včetně Stana Wawrinky, Grigora Dimitrova a Viktora Troickiho. Mezi nimi nechyběl ani Stefanos Tsitsipas, devatenáctiletý řecký talent, který se v minulosti objevil na prvním místě juniorského žebříčku a rovněž vítěz juniorské wimbledonské čtyřhry z roku 2016.

Netradiční pohled na hvězdy bílého sportu se naskytl nejen očitým svědkům, ale také dalším fanouškům. K těm se dostala pořízená společná fotografie, kterou Tomáš Berdych umístil na sociální sítě. Přibudou brzy další?

 

#monacosquad

Příspěvek sdílený Tomas Berdych (@tomasberdych),Pro 13, 2017 v 5:55 PST