Když se z kamarádky stane rodina. Team Bucie si užívá společné chvíle plnými doušky

- Jan Havlovic

Těžko byste hledali tenisového fanouška, který by tomuto usměvavému páru nepřál úspěch. Bethanie Matteková-Sandsová a Lucie Šafařová jsou již opět spolu a připravují se na novou tenisovou sezonu. Team Bucie je nyní v USA, kde tráví společný čas jak v posilovně, tak i mimo ní. A rozhodně se spolu nenudí!

„Máme kamarády, máme rodinu a poté jsou tu kamarádi, kteří se stanou členy rodiny,“ napsala Lucie Šafářová na svůj instagramový profil. Ke svému příspěvku přidala čtyři fotky z výletu do arizonské Sedony, kde si Team Bucie užíval volné chvíle.

Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou tvoří harmonický pár nejenom v tenisových areálech, ale i mimo něj. I právě díky těmto vazbám jsou děvčata tak úspěšná.

Kvůli vážnému zranění kolene Mattekové-Sandsové nemohla česko-americká dvojice zaútočit v druhé polovině letošní sezony na další trofeje. Chuť si chtějí děvčata spravit v příštím roce, a tak se společně připravují v zámoří. Šafářová by se zanedlouho měla přesunout zpět do Česka, neboť v polovině prosince by měla hájit barvy prostějovského klubu v rámci tenisové extraligy.