Bouchardová boduje místo tenisu na Instagramu! Snažím se být sama sebou, říká

- Jan Havlovic

Co se tenisových výkonů týče, Eugenie Bouchardová zažila nejspíš svou nehorší sezonu na okruhu. Letošní rok byl pro pohlednou Kanaďanku jako na houpačce. Bouchardovou trápila častá zranění, díky čemuž se nedokázala dostat do ideální formy. „Tenhle rok byl nejspíš můj úplně nehorší od doby, co jsem profesionálkou,“ hodnotí třiadvacetiletá tenistka. Za to na Instagramu je populární Kanaďanka velmi aktivní. „Sociální sítě jsou zkrátka součástí naší generace," říká.

Na okruh WTA vlétla jako kometa a již ve svých dvaceti letech si zahrála wimbledonského finále. V boji o titul nestačila na Petru Kvitovou, přesto se Bouchardové věštila zářná budoucnost. Zvýšenou popularitu však půvabná Kanaďanka příliš nezvládla a její tenisové výkony šly dolů.

Pomyslným dnem budiž letošní sezona, ve které Bouchardová doplatila na častá zranění a připsala si pouhých třináct výhře. „Nejsem na úplně dobrém místě,“ reagovala Kanaďanka na své aktuální 81. místo v žebříčku WTA. 

„Tenhle rok byl nejspíš můj úplně nejhorší od doby, co jsem profesionálkou. Byla jsem ze sebe hodně zklamaná,“ přiznala Bouchardová pro oficiální stránky WTA. „Díky těm zraněním jsem se také nedokázala připravit tak, jak bych chtěla,“ posteskla si.

Na tenisových dvorcích to žádná hitparáda nebyla, avšak Bouchardová je velmi aktivní na sociálních sítích, zejména na Instagramu. „Sociální sítě jsou zkrátka součástí naší generace. Je to něco, co bych dělal i v případě, že bych nebyla známou osobností,“ říká třiadvacetiletá tenistka.

Bouchardová nechává svých jeden a půl milionu sledujících často nahlédnout do svého soukromí. „Snažím se být sama sebou,“ dodává závěrem Kanaďanka, která často přidává také velmi odvážné fotky, což oceňuje zejména mužská část sledujících.

 

 

Baywatch

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Říj 28, 2017 v 9:27 PDT

 

We really stretched Halloween out this year ? Devil as costume #3. See ya next year ?

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Lis 1, 2017 v 7:11 PDT

 

When you have the gym to yourself on Halloween night & you keep it spooky ?

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Říj 31, 2017 v 3:10 PDT

 

Learning to pose with my new hat ??

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Lis 7, 2017 v 6:52 PST

 

?

Příspěvek sdílený Genie Bouchard (@geniebouchard),Lis 13, 2017 v 12:09 PST