Věřil v něj už dávno. Jsi můj oblíbený hráč, poslal Zverevovi do Londýna dojemný vzkaz Mischa

- Filip Lefenda

Mischa Zverev na dálku emotivně podpořil svého mladšího (a úspěšnějšího) bratra Alexandera při jeho premiérové účasti na Turnaji mistrů. Třicetiletý německý tenista popřál na svém oficiálním instagramovém účtu současné světové trojce hodně štěstí.

Nebylo to ale jen tak obyčejné přání. Ke starší fotografii, na níž drží mladšího brášku Mischa v náručí, připojil dojemné řádky. „Dokonce už tehdy jsem věděl, že jednoho dne budeš jedním z nejlepších hráčů na světě. Nyní jím opravdu jsi a já věřím, že můžeš vystoupat ještě výše,“ vytasil se s povzbudivými slovy tenista, jemuž v pořadí ATP patří 33. pozice.

„Jsi můj bratr a oblíbený hráč,“ pokračoval Mischa. „Jsem na tebe pyšný. Pokaždé, když tě vidím na kurtu, vykouzlí mi to na tváři úsměv,“ přiznal starší z bratrů Zverevových, který rovněž neměl vůbec zlou sezónu. Na US Open si zahrál osmifinále, na Wimbledonu a Australian Open došel do třetího kola a čtvrtfinále, aby pokaždé nakonec skončil až na raketě pozdějšího šampiona Rogera Federera.

„Hodně štěstí v Londýně,“ zakončil zprávu Alexanderovi borec, který si v Ženevě zahrál o titul, byť neúspěšně. 

Alexander Zverev je v Londýně po dvou zápasech ve skupině ve hře o postup do semifinále. Po výhře nad Chorvatem Čiličem a porážce s Rogerem Federerem si o setrvání na turnaji zahraje ve čtvrtek v přímém souboji s Američanem Sockem.