Soutěž s Fed Cupem, 4. kolo: Vyhrajte VIP vstupenky na utkání se Švýcarskem!

- Tenisový svět

Bitva Česka se Švýcarskem se pomalu blíží a Tenisový svět si pro vás připravil další soutěž. V ní tentokrát můžete vyhrát VIP vstupenky na únorový duel 1. kola Fed Cupu v pražské O2 areně, prohlídku šaten nebo se můžete zblízka podívat, jak vypadá trénink českého fedcupového týmu!

Vícekolová soutěž odstartovala v pátek 10. listopadu 2017. Ke každému kolu si pro vás Tenisový svět připravil připomenutí jednoho z pěti fedcupových triumfů českých tenistek.

Potřetí za čtyři roky ovládly české tenistky Fed Cup v roce 2014. Na závěr své jízdy za dalším triumfem ovládly finále v pražské O2 Aréně, kde rozhodující bod zařídila Petra Kvitová.

Otázka 4. kola

České tenistky i díky svým úspěšným tažením odehrály v posledních letech mnoho úspěšných bitev a několikrát úspěšně otáčely duely ze stavu 1:2 na zápasy. My se vás v dalším kole naší soutěže ptáme, kolik jednotlivých utkání vyhrály ve Fed Cupu pod hlavičkou samostatné České republiky.

Otázka 3. kola

Český fedcupový tým patří mezi jeden z nejúspěšnějších celků ženské týmové soutěže v historii. Ve 3. kole naší soutěže se vás ptáme, která z českých tenistek vybojovala vůbec první bod v zápasech samostatného českého fedcupového týmu.

Otázka 2. kola

Petra Kvitová patřila k pilířům fedcupového týmu v roce 2012. Vyhrála pět ze šesti singlových utkání. Kolik bylo dohromady let všem soupeřkám, které ve Fed Cupu 2012 porazila? Ptáme se na údaj platný vždy k datu konkrétního utkání.

Otázka 1. kola

Členkou českého fedcupového týmu v roce 2011 byla i zkušená deblistka Květa Peschkeová. Ta během své kariéry vyhrála celkem 28 trofejí na okruhu WTA. My se vás na úvod ptáme, s kolika partnerkami na okruhu vyhrála alespoň jednu trofej. Počítáme pouze trofeje na okruhu WTA, nikoliv ITF.

Odpovídat na soutěžní otázku můžete po registraci ZDE

Pravidla soutěže

Vícekolová soutěž odstartovala v pátek 10. listopadu 2017. Jednou za týden naleznou soutěžící na webu tenisového světa soutěžní otázku.  Každá z jednotlivých otázek je různě bodově ohodnocena, na její zodpovězení mají soutěžící čas vždy maximálně do zveřejnění následující otázky.

Zapojit se do soutěže můžete kdykoliv v jejím průběhu, avšak čím dříve začnete hrát, tím větší máte šancí na lepší výhru, kterou vyhrává soutěžící s nejvyšším počtem získaných bodů. 

Na otázky můžete odpovídat po registraci na našem webu.

Ceny

1. VIP vstupenky na 1. kolo Fed Cupu Česko - Švýcarsko

2. Prohlídka zázemí a šaten 

3. Návštěva tréninku českého fedcupového týmu

Zažijte pocit jako vítězka lavercupové soutěže\

O tyto lákavé ceny nehrajeme na Tenisovém světě poprvé. Vítězství v naší předešlé soutěži si pořádně užila výherkyně Marie – během Laver Cupu si prohlédla zázemí O2 areny, dostala podepsaný lístek přímo od Tomáše Berdycha a zhlédla trénink Rafaela Nadala. Vysněný zážitek pak nadšeně popisovala, jak se můžete dočíst v článku.

„Byl to pro mě opravdu opravdu neuvěřitelný a nevšední zážitek,“ řekla paní Marie. Nová fedcupová soutěž Tenisového světa teď zase přináší příležitost zažít den, na který se nezapomíná.