Karolína Plíšková se bude vdávat! V New Yorku ukázala zásnubní prsten

- Jakub Slunečko

PŮVODNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z NEW YORKU: Několikrát se o tom mluvilo, ale až teď to sama Karolína Plíšková potvrdila: „Jsem zasnoubená,“ řekla radostně novinářům na US Open a ukázala zásnubní prsten od snoubence Michala Hrdličky. „Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat a měla jsem aspoň dva měsíce klid a nikdo to neřešil,“ vysvětlila pak Tenisovému světu, proč zásnuby tajila už od konce Wimbledonu.

Právě po londýnském grandslamu, kde česká tenistka skončila ve 2. kole, ji její přítel a manažer Michal Hrdlička požádal o ruku. „Teď už je to skoro měsíc a půl. Nechci ale říkat, jak přesně se to stalo,“ nechala si Plíšková zásnubní příběh pro sebe.

Životní zlom každopádně přišel na dovolené po Wimbledonu, kde se Plíšková dozvěděla také to, že bude světovou jedničkou. „Je to naše věc a nechtěla jsem to dávat do médií, abych měla klid. To se povedlo. Čekala jsem jenom, že si toho někdo všimne a zeptá se,“ řekla v New Yorku Tenisovému světu.

Tak se také při tiskové konferenci v dějišti US Open stalo a Plíšková přiznala, že se skutečně bude vdávat. Novinářům pak ukázala zásnubní prsten od Michala Hrdličky, jejího současného manažera. Další podrobnosti si ale nechala česká tenistka pro sebe.

Nejspíš ale z její strany vůbec nešlo o unáhlené rozhodnutí – Plíšková později pro oficiální Twitter US Open prohlásila, že na lásku na první pohled nevěří. Se snoubencem po boku za několik dní rozehraje turnaj, kde chce konečně získat svůj první grandslamový titul.