Twitter zařídil další setkání! Vyhlášený rebel se nezalekl výzvy náhodného fanouška

- Radek Štohl

Twitter se po krátké odmlce opětovně stal prostředníkem nečekaného setkání. Jeden z náhodných tenisových fanoušků vyzval bouřliváka Nicka Kyrgiose, zda by si s ním na turnaji v Montrealu na chvíli nezatrénoval. Australan na tento tweet nejenže zareagoval, dokonce i toto vybídnutí sedmnáctiletého mladíka přijal.

Velkého ohlasu se před půl rokem dočkala twitterová romance Eugenie Bouchardové. Kanadská kráska v té době prohrála sázku a tak neváhala dodržet slib a vydala se s Johnem Goerkhem na rande. Na začátku srpna se další husarský kousek povedl uživateli s nickem MattMorin.

Dle profilu sedmnáctiletý mladík možná tak trochu ze srandy zkusil oslovit dvaadvacetiletého hráče a ačkoliv v úspěch nedoufal, přece se jen dočkal. „Nicku, v úterý budu na Rogers Cupu. Vím, že to není příliš reálné, ale pokud budeš trénovat, mohli bychom si spolu na pět minut zahrát? Bylo by to úplně boží," stálo ve tweetu kanadského fanouška.

Za necelou hodinu a čtvrt se dočkal přívětivé odpovědi. „Určitě, když tam budeš, tak se se mnou spoj," zareagoval tenista, kterého v dosavadní kariéře spíše potkaly skandály, než úspěchy.

Kyrgios, který hned na první pokus porazil Federera, Nadala i Djokoviče, poté na svém účtu vyzval další fanoušky, aby se kdykoliv během týdne přišli podívat na jeho trénink a pozdravili se s ním.

Nick Kyrgios na posledních dvou turnajích ve Wimbledonu a Washingtonu skrečoval kvůli zdravotním problémům, na šestém Masters letošní sezóny chybět ale nebude. Na kurtech se objeví již v pondělí od 18:30 SEČ, kdy na tenistu s velkým potenciálem narazí Viktor Troicki, se kterým se dosud v kariéře neutkal.