Hlaváčková řekla své «Ano» dlouholetému příteli Sestinimu

- Jan Vojkůvka

Česká deblová specialistka Andrea Hlaváčková řekla v pátek své „Ano“! Provdala se za dlouholetého italského partnera Fabrizia Sestiniho, se kterým se zasnoubila v roce 2014.

Svůj velký den prožila Hlaváčková poblíž Plzně na golfovém Greensgate Golf Clubu Dýšina. Informaci o svatebním obřadu přinesl deník iSport. Třicetiletá tenistka si vzala o pět let staršího přítele, s nímž se seznámila na společných turnajích ATP a WTA, na kterých pracoval jako tour manager mužského okruhu.

Vztah spolu začali budovat před sedmi lety a rozhodně nikam nespěchali. Zasnoubili se před třemi lety a svatba, jež probíhala trojjazyčně, měla svůj termín během pátečního odpoledne. Hlaváčková po svatbě přijala jméno Sestini-Hlaváčková.

Obřad na golfovém hřišti probíhal v češtině a angličtině, manželský slib pak museli oba složit i v rodné řeči toho druhého. Hlaváčkové na svatbu přišly i deblová parťačka Timea Babosová a bývalá tenistka Klára Koukalová, jež v současnosti komentuje tenisové zápasy na stanici O2 TV Tenis a během Wimbledonu pracovala rovněž pro stanici Nova Sport.

Zkušená česká tenistka v této sezoně získala s Číňankou Pcheng deblový titul z Šen-čenu a byla i ve finále Australian Open. V dubnu spojila své síly nově s Maďarkou Timeou Babosovou, s níž dosáhla na trofej v Rabatu a finále v Madridu. Její výsledky ji vynesly aktuální osmou pozici ve světovém žebříčku.

Na dalším turnaji ji tak čeká velká premiéra, bude totiž hrát již jako vdaná paní.