Návrat se blíží! Murray piluje formu na jihu Francie

- Jan Havlovic

Comeback Andyho Murrayho do turnajového kolotoče se kvapem blíží. Světová jednička na začátku tohoto týdne potrénovala na antukových kurtech v All England Clubu v Londýně a poté se přesunula na jih Francie, kde piluje formu na blížící se turnaj Masters v Monte Carlu!

Comeback Andyho Murrayho po zranění lokte do turnajového kolotoče se kvapem blíží. Světová jednička na začátku tohoto týdne potrénovala na antukových kurtech v All England Clubu v Londýně a poté se přesunula na jih Francie, kde piluje formu na blížící se turnaj Masters v Monte Carlu!

Poslední soutěžní utkání odehrála britská tenisová jednička před necelým měsícem v Indian Wells, kde Murray nestačil na Kanaďana Pospisila. Nyní však vše nasvědčuje tomu, že by se vítěz turnaje v Dubaji měl vrátit již na turnaji v Monte Carlu, který startuje za deset dní.

Světová jednička se aktuálně nachází na jihu Francie ve městě Boit, kde sídlí tenisová akademie Patricka Mouratogloua. Právě na tenisových dvorcích kouče Sereny Williamsové piluje Murray svou formu na antukovou sezonu.

Britský tenista si na prosluněném jihu Francie zatrénoval pod dohledem svého kouče Jamieho Delgada s mladým řeckým tenistou Stefanosem Cicipasem, pro kterého to byl jistě parádní zážitek. Mladý Řek následně umístil na svůj facebookový profil společnou fotografii s Murraym a video z tréninku. K foce Cicipasem napsal. "Skvěle jsem si zatrénovali. Co můžeš být víc než tohle?"

Andy Murray se zítra přesune do švýcarského Curychu, kde si v dopoledních hodinách zatrénuje společně s Rogerem Federerem na lodi na řece Limmat a večer sehrají před 13 tisíci diváky charitativní utkání na pomoc lidem v Africe.