Pohodička na pláži! Bouchardová si s Del Potrem zahrála v Acapulcu mini-tenis

- Jan Havlovic

Ta představa je vskutku lákavá! Jste na pláží v prosluněném mexickém Acapulcu, ovívá vás příjemný mořský vánek a jen tak hrajete tenis. Přesně tento pocit si v úterý dopřála dvojice Eugenie Bouchardová – Juan Martín del Potro!

Vzali tenisové rakety a vyrazili si zahrát tenis na prosluněnou pláž. Eugenie Bouchardová si s Argentincem Del Potrem zahrála mini-tenis s krásným výhledem na Tichý oceán a dle svých slov si tyto chvilky náramně užívala. „Byla to nejlepší turnajová aktivita, kterou jsem kdy zažila,“ zářila sympatická kanadská tenistka po parádním zážitku.

„Je to krásné místo a byla to velká legrace,“ dodala Bouchardová, která však v úterý nezvládla svůj vstup do turnaje. Kanadská tenistka prohrála ve dvou setech s Chorvatkou Tomljanovićovou a skončila překvapivě již v prvním kole. To Juan Martín del Potro svůj duel s Američanem Tiafoem zvládl a vyhlíží souboj s Novakem Djokovićem!

Podobnou tenisovou akci absolvovali v minulém týdnu Tomáš Berdych s Rogerem Federerem, kteří si zahráli tenis na plovoucím pontonu s nádherným výhledem na Pražský hrad! „S Tomášem jsme vtipkovali, že bychom tohle mohli dělat každý den, každý týden, každý rok,“ svěřil se legendární švýcarský tenista. (více ZDE)