Tommy Haas chystá návrat na dvorce a má již nového trenéra

- Jan Havlovic

Dle informací Chilean newspaper bude mít Tommy Haas nového trenéra! Legendárního německého tenistu by měl trénovat Marcelo Ríos, bývalá světová jednička a finalista Australian Open z roku 1998.

Poslední zápas odehrál rodák z Hamburku v říjnu loňského roku na turnaji ve Vídni, kde v prvním kole podlehl Jo-Wilfried Tsongovi v třísetové bitvě. Tommy Haas následně v dubnu podstoupil operační zákrok prstu u nohy, který bývalou světovou dvojku vyřadil na půl roku ze hry. Nyní to však vypadá, že na začátku příští sezony Haas připravuje velký návrat! 

Vítěz 15 turnajů ATP je přihlášen na nadcházející Australian Open a dle všeho má již nového trenéra! Dle informací Chilean newspaper si Haas najal Marcelo Ríose, bývalou světovou jedničku ve dvouhře! Chilský tenista by měl v nejbližších dnech dorazit do Indian Wells, kde se Haas připravuje na svou pravděpodobně poslední sezonu profesionálního tenisty. „Stále zkouším dělat vše, abych mohl skončit za mých podmínek,“ vzkázal Haas před nedávnem v jednom z rohovorů. 

Spojení těchto dvou tenistů není příliš překvapivé, neboť oba pojí velmi blízký přátelský vztah. Ríos se nyní bude pokoušet připravit německého tenistu na návrat na dvorce, který by se měl uskutečnit již na letošním Australian Open, tedy turnaji, na kterém Marcelo Ríos dosáhl svého největšího grandslamové úspěchu v kariéře...