Zpět do formy! Šarapovová nabírá kondici boxem

- Filip Lefenda

Na novou tenisovou sezónu se po dovolených pozvolna nezačínají připravovat jen „aktivní“ hráčky, ale i dopingová „hříšnice“ Maria Šarapovová, byť jí trest za nepovolené užití Meldonia vyprší až 26. dubna. Devětadvacetiletá Ruska však neponechává nic náhodě a kondici si udržuje mimo jiné i boxováním. A nutno říci, že jí to s rukavicemi sluší.

Rodačka ze Sibiře v posledních dnech spíše odpočívala, se svými přáteli si užívala zimní New York a vyřádila se i na party. Po nezbytném odreagování už se ale někdejší světová jednička opět vrací do tréninkového režimu a ráda by se na konci dubna vrátila na ženský okruh v plné síle. Spekuluje se, že prvním podnikem, který by mohla populární Ruska absolvovat, je ten v pražské Stromovce.

Zda se tak skutečně stane, je v tuto chvíli ještě otázkou. Ať už se však Šarapovová představí kdekoliv, měla by být tenisovými fanoušky viděna v kondici. Maria se i během své tenisové pauzy udržuje ve formě, fit chce být také i díky boxu. Jak sama přiznala, jeho techniku ještě nemá úplně „pod kůží“, zejména pak práci nohou, jako nemotorný začátečník však poblíž žíněnek a boxovacích pytlů určitě nepůsobí. Přesvědčte se koneckonců sami.

 

Grind ??

Video zveřejněné uživatelem Maria Sharapova (@mariasharapova),Lis 23, 2016 v 3:15 PST