Exhibice superhvězd vyprodána za 10 minut! Zboří rekord v návštěvnosti

- Jan Vojkůvka

Exhibice Rogera Federera a Rafaela Nadala v Kapském Městě, hlavním městě Jihoafrické republiky, byla během rekordních 10 minut vyprodána. Fanoušci za neskutečně krátký čas vykoupili všech 48 tisíc vstupenek, které byly uvolněny do prodeje.

Až se v únoru v Kapském Městě představí dvě hrající legendy mužského tenisu Roger Federer s Rafaelem Nadalem, bude stadion v Kapském Městě praskat ve švech. Stánek, který byl postaven pro mistrovství světa ve fotbale v roce 2010, nabídne nejlepší možný zážitek hned 48 tisícům divákům.

Tím bude prolomen rekord z roku 2010, kdy v Bruselu přihlíželo 35 681 diváků utkání mezi Serenou Williamsovou a domácí superhvězdou Kim Clijstersovou.

„Jsme ohromeni takovým zájmem o vstupenky v prodeji a chceme poděkovat za veškerou podporu,“ řekla generální ředitelka Nadace Rogera Federera Janine Handelová. „Prodeje byly spuštěny v 9 hodin ráno a během necelých deseti minut bylo vyprodáno.“

Cena vstupenek se pohybovala v rozmezí 10 a 130 dolarů. Výtěžek exhibičního klání mezi Rogerem Federerem a Rafaelem Nadalem půjde na charitativní účely.