Haló, můžete mi pomoci? Kvitová se snaží dopátrat ztracené tašky

- Jan Vojkůvka

Letecké cestování s sebou občas přináší i trochu nepříjemné situace, kterým musí člověk čelit. Jedná se zejména o ztracená zavazadla, která se někde po cestě „zatoulala“. Stejnému problému nyní čelí i česká tenistka Petra Kvitová, jež postrádá tašku s tréninkovým vybavením už celý týden.

Právě před týdnem se Kvitová vydala do Spojených států na turnaj v Cincinnati. Její cesta ovšem neměla tak hladký průběh, jak mohlo na první pohled zdát. Jak česká tenistka upozornila na svém Instagramu, schází jí už týden jedno zavazadlo.

V příspěvku na svém instagramovém účtu dokonce označila letecké společnosti Delta Air Lines a Czech Airlines, aby jejich zaměstnanci nepříjemnou záležitost vyřešili.

„Haló, už jsme se vám snažili snad tisíckrát dovolat. Můžete mi prosím pomoci s nalezením mé tašky, kterou jste před týdnem ztratili? Je v ní mé tréninkové vybavení a vážně ho potřebuji,“ napsala Kvitová.

Světová šestka se tento týden vrátila na kurty po více než měsíční pauze. V Cincinnati prohrála zápas druhého kola s Řekyní Marií Sakkariovou a rozhodla se přijmout divokou kartu na turnaj v Bronxu, kde završí svou přípravu na US Open.